Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, nam ultricies elementum potenti sociis commodo ultrices, aptent luctus viverra eros et taciti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kérdésed van?

Rólam

Tervező grafikusként végeztem a Budai Rajziskolában. Azóta folyamatosan fejlesztem magam, szeretek új technikákat behozni a munkámba. 

Nyomtatott anyagok és weboldalak vizuális tervezésével és technikai megvalósításával több mint 5 éve foglalkozom. A szakmai tapasztalat mellett munkám másik alapvetése a személyes kapcsolódás, a figyelmes kommunikáció ösztönös erősségem. 

Teljes arculat tervezést és brand építést igénylő projektjeim a kedvenceim, mert ilyenkor az ötlettől a megvalósításig végigkísérhetek embereket egy-egy projekten és segíteni tudom őket céljaik elérésében. 

Amikor nem dolgozom akkor longboardozom, röplabdázom a barátaimmal, vagy kirándulok a feleségemmel és a három gyerekemmel.

Portfólió

INTRO

A közös munka első szakasza a beszélgetés. Így nemcsak megismerem, hanem rá is érzek a projektedre, céljaidra, elképzeléseidre.

Ekkor következik a termék vagy szolgáltatás és a körülmények jobb megismerése, elsősorban vizuális szempontból: piackutatás, versenytárs elemzés, felhasználók fájdalom pontjainak azonosítása.

Itt már életre kel a design, együtt rágjuk át a felvázolt lehetőségeket. Itt is felhasználóbarát szemlélettel folytatjuk a közös munkát, hogy modern, teljes élményt adó legyen a vizuális megjelenésed, az összes felületen, ahol jelen szeretnél lenni.