Portfólió

Urbavis szórólap és kiadvány tervezés

Lynxes Ltd. brand építés

Göd város logó és kisarculat tervezés

Mohács város logó és kisarculat tervezés

Gaia menedék logó és arculat tervezés

DominiCani Kft. arculat és weboldal tervezés

Mohács város logó és kisarculat tervezés

MovingOn Kft. arculat és weboldal tervezés

Logó gyűjtemény

Kérdésed van?

Rólam

Tervező grafikusként végeztem a Budai Rajz Iskolában 2015-ben. Azóta foglalkozom nyomtatott anyagok, logók, weboldalak tervezésével. Sokszor vállalok teljes arculat tervezést és brendépítést is.

Törekszem munkám során egyedi, precíz és valami új dolgot létrehozni. Szeretem a letisztult, következetes és az átgondolt rendszerekre épülő alkotásokat.

Fontosnak tartom a jó kommunikációt, hogy stratégiai és kreatív megoldásokat találjak minden tervezési igényedre és céljaid elérésére.

Amikor nem dolgozom akkor longboardozom, röplabdázom a barátaimmal, vagy kirándulok a feleségemmel és a három gyerekemmel.

Portfólió

Számos ügyféllel dolgoztam már együtt…

Nézd meg pár munkám amikre büszke vagyok…

INTRO

A közös munka első szakasza a kezdeti beszélgetésekkel lehetővé teszi számomra a projekted és céljaid megértését.
Ez a szakasz, attól függően hogy mit szeretnél, segít a termékbe való betekintésben, esetenként piackutatásban, a versenytársak elemzésében, a felhasználók fájdalompontjainak azonosításában és végül a kivitelezési terv meghatározásában.
Ebben a szakaszban a gafika vizuális összetevőinek létrehozásával életre keltem a dizájnt. Weboldal esetén a már kialakult UX-elvekre építve biztosítom, hogy a felület ne csak felhasználóbarát legyen, hanem modern és esztétikus felhasználói élményt biztosítson.