Portfólió

e-Pagony kisarculat és weboldal tervezés

Urbavis szórólap és kiadvány tervezés

Lynxes Ltd. brand építés

Göd város logó és kisarculat tervezés

Mohács város logó és kisarculat tervezés

Gaia menedék logó és arculat tervezés

DominiCani Kft. arculat és weboldal tervezés

Mohács város logó és kisarculat tervezés

Logó gyűjtemény

Kérdésed van?

Rólam

Tervező grafikusként végeztem a Budai Rajziskolában. Azóta folyamatosan fejlesztem magam, szeretek új technikákat behozni a munkámba. 

Nyomtatott anyagok és weboldalak vizuális tervezésével és technikai megvalósításával több mint 5 éve foglalkozom. A szakmai tapasztalat mellett munkám másik alapvetése a személyes kapcsolódás, a figyelmes kommunikáció ösztönös erősségem. 

Teljes arculat tervezést és brand építést igénylő projektjeim a kedvenceim, mert ilyenkor az ötlettől a megvalósításig végigkísérhetek embereket egy-egy projekten és segíteni tudom őket céljaik elérésében. 

Amikor nem dolgozom akkor longboardozom, röplabdázom a barátaimmal, vagy kirándulok a feleségemmel és a három gyerekemmel.

Portfólió

INTRO

A közös munka első szakasza a beszélgetés. Így nemcsak megismerem, hanem rá is érzek a projektedre, céljaidra, elképzeléseidre.

Ekkor következik a termék vagy szolgáltatás és a körülmények jobb megismerése, elsősorban vizuális szempontból: piackutatás, versenytárs elemzés, felhasználók fájdalom pontjainak azonosítása.

Itt már életre kel a design, együtt rágjuk át a felvázolt lehetőségeket. Itt is felhasználóbarát szemlélettel folytatjuk a közös munkát, hogy modern, teljes élményt adó legyen a vizuális megjelenésed, az összes felületen, ahol jelen szeretnél lenni.