DominiCani Kft. arculat és weboldal tervezés

Gaia menedék logó és arculat tervezés

Logó gyűjtemény

Kérdésed van?

Rólam

Tervező grafikusként végeztem a Budai Rajz Iskolában 2015-ben. Azóta foglalkozom nyomtatott anyagok, logók, weboldalak tervezésével. Sokszor vállalok teljes arculat tervezést és brendépítést is.

Törekszem munkám során egyedi, precíz és valami új dolgot létrehozni. Szeretem a letisztult, következetes és az átgondolt rendszerekre épülő alkotásokat.

Fontosnak tartom a jó kommunikációt, hogy stratégiai és kreatív megoldásokat találjak minden tervezési igényedre és céljaid elérésére.

Amikor nem dolgozom akkor longboardozom, röplabdázom a barátaimmal, vagy kirándulok a feleségemmel és a három gyerekemmel.

Portfólió

Számos ügyféllel dolgoztam már együtt…

Nézd meg pár munkám amikre büszke vagyok…

INTRO

A közös munka első szakasza a kezdeti beszélgetésekkel lehetővé teszi számomra a projekted és céljaid megértését.
Ez a szakasz, attól függően hogy mit szeretnél, segít a termékbe való betekintésben, esetenként piackutatásban, a versenytársak elemzésében, a felhasználók fájdalompontjainak azonosításában és végül a kivitelezési terv meghatározásában.
Ebben a szakaszban a gafika vizuális összetevőinek létrehozásával életre keltem a dizájnt. Weboldal esetén a már kialakult UX-elvekre építve biztosítom, hogy a felület ne csak felhasználóbarát legyen, hanem modern és esztétikus felhasználói élményt biztosítson.